Dit kunnen we voor je maken!

Een video voor jouw bedrijf? Zó doet Van de Lens dat

In de video’s werken we met storytelling. We vertellen het verhaal van je bedrijf met een begin en een eind. Met een boodschap. Subtiel, maar soms juist over de top. Onze inspiratie doen we op door de prachtige polders die de omgeving Stolwijk biedt, maar ook door wie jullie als bedrijf zijn. Zijn jullie geen hoogvliegers? Dan blijven we gewoon met beide benen op de grond. Blijft het team liever op de achtergrond dan voor de camera, dan maken we meer gebruik van sfeerbeelden. Geen idee wat je wilt vertellen? Het script werken we samen uit.

Achter deze website staat een team van ruim 30 mensen. We zijn proactief en hebben een no-nonsens aanpak. We draaien in onze communicatie nergens om heen en dat zie je terug in onze video’s. Ready?! Take one, ACTION!

Contact opnemen

Al bij het eerste contact nemen we jou mee in het creatieve denkproces. We overleggen en denken mee wat er bij jouw bedrijf past en maken een voorstel op maat.

Beelden schieten

We plannen samen een moment dat we alles vast gaan leggen op locatie. We lopen het script of de wensen af, maar we hebben ook oog voor de ‘spontanere’ momenten die het bedrijfsleven met zich mee brengt.

Bewerken

Het ‘toverstafje’ gaat over de beelden heen en wordt het een mooi geheel qua kleur en van een het verhaal wordt met een begin en een eind verteld. Ondertussen krijg jij een sneak-preview en is er een correctieronde.