Over ons

Kom meer over ons te weten!

Een groot aanbod

Elk bedrijf is anders. Er zijn daarom geen standaard pakketten. Durf te vragen naar de mogelijkheden, die zijn eindeloos!

Gemaakt met plezier

Van het eerste gesprek tot het laatste shot. Altijd gemaakt met enorm veel enthousiasme en dat zie je terug in het eindresultaat.

Een Stolwijkse aanpak

Nuchter, recht-door-zee en gezellig! Om de 'hete brei heen draaien' houden we niet zo van.

Over van de lens!

‘Uit de klei getrokken’ Stolwijks’ mediabedrijf. Dat merk je in onze nuchtere, recht-door-zee en gezellige aanpak. We gaan met de trends mee, maar nemen dat wel met een ‘korreltje zout’. Want soms past met beiden benen op de grond staan gewoon beter bij je, maar dat betekent niet dat je geen toffe video kunt maken voor je bedrijf. Daar kunnen wij je mee helpen! Foto- en videografie die bij je bedrijf past. Met beeld dat verandering in gang zet, dat spreekt en commercieel effect heeft. Dat doe je door middel van een vacature-video, mooie portretfoto’s of je bedrijfspand een keer professioneel laten fotograferen of filmen. Daarmee loop je nog voorop op de trends!

Ken je BURO210 al?

Van de Lens was voorheen een afdeling van het internetbureau BURO210, maar tegenwoordig staan we op eigen benen. Want het is echt een vak apart; het maken van foto’s en video’s. We hoeven gelukkig geen afscheid te nemen van onze collega’s van BURO210, want we zitten nog steeds in hetzelfde gebouw. Beter gezegd, we hebben een geweldig fijn internet-team van 38 professionals achter ons staan! BURO210 heeft al ruim 10 jaar ervaring om bedrijven online de weg te wijzen. Geen ontwikkeling is het bureau te snel af, BURO210 houdt alles voor je bij!

Wat drink jij graag?

Zullen we samen brainstormen?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen en dan kunnen we ideeën bespreken onder het genot van een

kop thee
kop koffie
glas fris
glas sap
glas wijn
fles bier

.