Fotografie voor jouw bedrijf door Van de Lens

Beeld spreekt. Je website is persoonlijker en toegankelijker als je daarop echte gezichten, de locatie en de producten of diensten ziet. Door onze achtergrond in de internetcommunicatie weten we precies hoe het bedrijf en de medewerkers het beste tot zijn recht komen online. Toch is de inzetbaarheid van onze bedrijfsfotografie ook ‘op papier’ eindeloos. Onze foto’s kunnen namelijk ook goed gebruikt worden op flyers, offertes en visitekaartjes. Je boekt dus één fotoshoot, maar je kunt je foto’s in hoge resolutie voor alles gebruiken.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen stijl en daar passen wij onze bedrijfsfotografie op aan. Bij het maken van de foto’s maken onze professionals gebruik van de juiste apparatuur en hebben ze de nodige ervaring op zak. We stonden al op zoveel verschillende plekken; van de bouwplaats tot in de polder. Met de portretten letten we op de stijl die bij de persoon en het bedrijf past. Met de ene foto straal je als persoon meer kracht uit, de anderen vertellen een verhaal. De fotoshoot is altijd ongedwongen en geen uitdaging is te gek!

Contact opnemen

Al bij het eerste contact nemen we jou mee in het creative denkproces. We overleggen en denken mee wat er bij jouw bedrijf past en maken een voorstel op maat.

Beelden schieten

We plannen samen een moment dat we alles vast gaan leggen op locatie. We lopen het script of de wensen af, maar we hebben ook oog voor de ‘spontanere’ momenten die het bedrijfsleven met zich mee brengt.

bewerken

Het ‘toverstafje’ gaat over de beelden heen en wordt het een mooi geheel qua kleur en van een het verhaal wordt met een begin en een eind verteld. Ondertussen krijg jij een sneak-preview en is er een correctieronde.