Blog

Home > Blog > Hey ondernemer, 4 creatieve ideeën voor jouw bedrijfsvideo!

Hey ondernemer, 4 creatieve ideeën voor jouw bedrijfsvideo!

Een creatieve bedrijfsvideo? Hoe moet dat, wat is de kracht en wat laat je dan zien? Vraag het aan je buurjongen of nichtje van 14 en ze zullen zeggen: ”Het moet persoonlijk en echt zijn.” En ze slaan daarmee de spijker op zijn kop.

Daarom maken we bij Van de Lens gebruik van het storytelling-concept in onze video’s. Want wat is er persoonlijker en echter dan jullie collega’s en jullie verhaal? Dat verwerken we samen met unieke en verrassende beeldelementen, zodat de kijker het einde van je video ook nog bekijkt. Daarom 4 ideeën voor video’s die je bedrijf een boost zullen geven!

1.Jouw bedrijfsverhaal

De ‘over ons’ pagina van je website verwerkt in een bedrijfsfilm. We zoomen daarbij in op de elementen die jullie belangrijk vinden, maar ook vooral wat je voor de klant kunt betekenen. Dat wordt het liefst door jullie zelf verteld en we laten beelden zien van elementen van jullie werk. Dat kunnen we in deze blogpost nog met heel veel woorden willen vertellen, maar bekijk onderstaande video eens van Snelle Reparatie Service. Wedden dat dit is wat je nichtje of buurjongen bedoeld? 😉

2.’Werken bij’ video

Er staan nog wel wat onvervulde vacatures open, of niet? Werving van nieuw personeel in combinatie met een bedrijfsvideo werkt enorm goed. Want je geeft een inkijkje in je bedrijf en laat zien waarom het zo leuk is om bij jullie te werken. En dat vinden naast toekomstige collega’s ook klanten weer leuk om te zien. Vaak volgen we een paar verhalen door jullie bedrijf heen, filmen we verschillende collega’s en verwerken we net de elementen die het bedrijf uniek maken.

3.Projectvideo

Projectvideo klinkt bijna suf, maar niets is minder waar. Want vertel jij makkelijker op een verjaardag hoe het ‘in het algemeen’ gaat met je bedrijf of over het laatste project wat jullie met succes hebben afgerond? Precies. Daarvoor zijn projectvideo’s in het leven geroepen. We brengen het project in beeld, de verschillende collega’s die ermee aan de slag gingen en het liefst ook de klant die blij is met het eindresultaat. Persoonlijker en echter kan bijna niet!

 

4.Sfeerimpressie

Niet voor elke branche is het relevant om iets te vertellen over een bepaald project of ervaring. Denk bijvoorbeeld aan de horeca. Daarbij kan het belangrijker zijn om in te zetten op de sfeer. Veel restaurants zijn met passie ingericht om gezelligheid uit te stralen, dan kunnen mooie bewegende sfeerbeelden en lachende gezichten al genoeg vertellen.

Nu is het aan jou. Wat wil je vertellen? Welk verhaal van je bedrijf wil je op een verjaardag wel eens met beeld kunnen toelichten? Neem gerust contact op,  dan kunnen we samen brainstormen.

 

 

Wat drink jij graag?

Zullen we samen brainstormen?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen en dan kunnen we ideeën bespreken onder het genot van een

kop thee
kop koffie
glas fris
glas sap
glas wijn
fles bier

.