Blog

Home > Blog > Dag van de camera; de leukste beelden van de afgelopen tijd!

Dag van de camera; de leukste beelden van de afgelopen tijd!

Vandaag is het ‘De dag van de Camera’. Een mooie gelegenheid om wat foto’s van de afgelopen tijd van ‘Van de Lens’ te delen. Tussen een selectie foto’s zit altijd een paar foto’s die meteen het verhaal verteld van het bedrijf. Daarom vandaag de leukste beelden van de camera van Van de Lens van de afgelopen tijd mét de verhalen van de bedrijven er kort bij.

1.‘Wie we zijn!’ voor Onderwijs in Balans.

Met onder andere assessments onderzoekt Onderwijs in Balans voor een school of onderwijsinstelling het talent van (nieuwe) medewerkers. Bij het maken van de nieuwe website kwam naar voren dat de website persoonlijker moest en daar hoorde sfeerfotografie bij! Een bedrijf dat aan de ene kant zakelijk over wil komen, maar ook luchtig en met oprechte belangstelling voor de persoon. Dat is precies wat het team zelf is! En dat levert dan ook een spontane fotografie op.

2. ‘Aan het werk’ bij Bouwbedrijf Leda.

Bij de openstaande vacatures op de website van Bouwbedrijf Leda horen foto’s waarbij je je als bezoeker kunt identificeren. Dus; wie werkt er al en lijkt het werk mij leuk? Tijd om ‘het werk’ in beeld te brengen! Met enthousiasme lieten de mannen van Bouwbedrijf Leda zich fotograferen. En je ziet de passie en concentratie terug in het gezicht.

3. ‘Ons kantoor’ voor Middelkoop Accountants

Meer sfeer op de website! Dat was het doel van Middelkoop Accountants. Met portretfotografie hebben we gezorgd voor een persoonlijke touch. Hoe kun je beter doen, dan laten zien waar je kantoor gevestigd is? Daarom fotografeerde we de bekende hefbrug van Boskoop en hebben we deze gebruikt voor de slider!

Wil je jouw bedrijf een persoonlijke touch geven? We komen graag langs om sfeer aan je website en drukwerk te geven!

Wat drink jij graag?

Zullen we samen brainstormen?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen en dan kunnen we ideeën bespreken onder het genot van een

kop thee
kop koffie
glas fris
glas sap
glas wijn
fles bier

.